Kategorİler

Hoşgeldin, Zİyaretçİ

Forumdaki konuşmalara katılmak mı istiyorsun? Buradan giriş yap, hesap yoksa bir kullanıcı adı al.

Vanilla 1.1.8 bir Lussumo ürünüdür. Detaylı bilgi: Döküman, Lussumo Topluluğu. Türkçe Çeviri : Engin Yazılan

• CommentAuthorrover, (Boo! Yazarı) |
    • CommentTime28 06 2009
     # 1

Arkadaşlar ayın en geç 10'u gibi geliyorum. Bu yüzden 11-17 temmuz arasındaki herhangi bir zamanda buluşmayı yapalım. 17'sinden sonra Rock N Coke ve Deep Purple konserleri olduğu için 11-17 Temmuz arasının uygun olabileceğini düşündüm. Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.

•  
      CommentAuthorsneaky, (Boo! Yazarı) |
    • CommentTime28 06 2009
     # 2

1-15 Temmuz arası yıllık iznimi kullanacağımdan gelemiyorum. Gelen arkadaşlara iyi eğlenceler şimdiden.

•  
      CommentAuthorslayerrrr, (Boo! yöneticisi) |
    • CommentTime28 06 2009
     # 3

Temmuz'da yapılacak hiç bir buluşmaya katılamayacağım. Ağustos'ta ikinci bir buluşma düzenlenirse ama büyük çaplı olan Temmuz'daki olursa Ağustos'takine de gelemeyebilirim. O kadar uzaktan gelen biri için değmesi lazım :F

• CommentAuthorrover, (Boo! Yazarı) |
    • CommentTime29 06 2009
     # 4

İkisinin de büyük çaplı olacağını tahmin ediyorum.

• CommentAuthorlaysamina, (Boo! Yazarı) |
    • CommentTime29 06 2009
     # 5

12'sinde buluşalım! :))))

•  
      CommentAuthorFunfighter, (Boo! Yazarı) |
    • CommentTime29 06 2009
     # 6

11-17 temmuz arası uygundur, hatta en uygundur

1.  # 7

ArkadaÅŸlar, ARKADAÅžLAAARR...

Hesabımı kitabımı yapıp yarın size en uygun tarihleri katılabilecek kişiler ile belirteceğim... Ondan önce gün tahmininde bulunmak sadece insanların kafasını karıştırır... Yarın size en güzel tarihleri belirteceğim bir de anket açarız oradan da bildiririz...

• CommentAuthorglinboo, (Boo! Yazarı) |
    • CommentTime29 06 2009
     # 8

başka bir tarih olursa da katılmaya çalışacağım tabii ama bence de 11-17 temmuz arası ideal .

2.  # 9

bi kere temmuz olmaz... çünkü alper katılamıyor. alper ve ben olmadan genel buluşma olsa da bi amaca ulaşamicak sadece içmiş olucaz... ağustos ayında ramazan öncesinde bi tarih olcak...

3.  # 10

Merhaba ArkadaÅŸlar,
    Şimdiii... Önce yanlışdan başlayalım "Temmuz Buluşması" diye bir tanım gayet yanlış bir tanım. Neden? Çünkü genel buluşmaları ele alırsak, buluşmalar Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleşmiş...

Buluşmaların amacı yazarlarla, tashihçilerle ve okuyucularla kaynaşmak, tanışmak ve yeni tartışmalarla yeni fikirler üretmektir. Şimdi adetten olduğu için, derginin Editöryal kısmında olan kişilerin (Ben, Alper, Armağan) kesinlikle buluşmalarda olması şart. İkinci bir koşulda bir tarihte, dergide olanların yarısından fazlasını toplamaktır.

Neyse, şimdi mail gurubunda geçen konuşmalardan yola çıkarak çoğu yazarın uygun olduğu zamanlara baktım. Temmuz ayının ortası gayet uygun gözükürken şöyle bir sorunla karşılaşıyoruz. Editöryal ekibin toplanması olmuyor. Temmuz ortasında Alper aramızda olamayacak, Ağustos başında ise Armağan aramızda olmayacak. Bu yüzden şöyle bir yöntem yapmamız daha rahat olacaktır. Buluşmalar İstanbul'da 2 tane olacak.

- İlk buluşma Temmuz 11'de Cumartesi günü olacak... Buluşma saat 14 - 15 arası başlayacak. O vakit boş olanlar erkenden buluşup, sonradan müsait olanlar dahil olurlar. Tahmini olarak buluşma 21'e kadar sürecektir, o yüzden tüm gününüzü özellikle boşaltmanız rica olunur. Sevgili ve arkadaş getirilebilir ve tüm gelmek isteyen okuyuculara açıktır. Gelecekleri kesin olanlar Melis Mine Şener ya da benimle irtibata kesinlikle geçsinler... Bu buluşma normal bir Boo! buluşması temasında olacaktır ve tüm Boo! çalışanlarının özellikle katılması istenmektedir...

- İkinci buluşma Ağustos 8'de Cumartesi olacaktır... Buluşma ilk buluşma ile aynı özelliklere sahip olmakla beraber yine tüm yazar ve tashih elemanlarının katılımı özellikle rica olmaktadır.

İkinci buluşmaya katılabilecek olanlar özellikle benle ya da Alper Demirci ile iletişime geçerse daha iyi olur. Ha ikinci bir buluşma olmasını istemeyenler Alper'i ikna edip ilk buluşmaya getirirlerse o zaman ikinci buluşma olmayabilir. Bunu yapan insan benden bir 50'lik bira alacaktır...

Herhangi bir değişiklik ya da soru için buraya yazabilirsiniz...

•  
      CommentAuthorslayerrrr, (Boo! yöneticisi) |
    • CommentTime30 06 2009
     # 11

Beni ikna etmek isteyen bana uçak bileti ısmarlamalıdır. Tabi uçak bileti parasıyla kasa kasa bira alınabileceği için Ali'nin teklifi motive edici bulunmamaktadır :P

Ayrıca Temmuz'daki erken ama Ağustos'taki için de İstanbul dışında oturan yazarların eğer müsaitlerse hem maddi hem vaktî olarak, fedakarlık yapıp buluşmaya katılmalarını dilerim.

•  
      CommentAuthorDrummy, (Üye) |
    • CommentTime30 06 2009
     # 12

geliyorum lan! =)

• CommentAuthorlaysamina, (Boo! Yazarı) |
    • CommentTime30 06 2009
     # 13

Temmuz 11 Cumartesi uygun :)
    8 Ağustos'a % 90 katılamayacağım :(
    Temmuz 11 için de, ne kadar erken o kadar iyi diyorum buluşma saatine, zira akşam erken ayrılmak durumunda olacağım ben :/
    Alper'cim Edi'cim, sana sözüm odur ki: Yine görüşemeyeceğiz :(

• CommentAuthorgErgin, () |
    • CommentTime30 06 2009
     # 14

11i bana da uyar gibi
    12 sinde arkadaşımın kuzeninin düğününden önce foto çekicem

8 ağustos babylon alaçatı nouvelle vague konserine gitmeyi hayal ediyorum

4.  # 15

Zaten en çok eleman 11 Temmuz'da geliyor yani güzel ve çok yoğun geçicek... ama günü kapamanızı özellikle rica ediyorum. hiç bir muhabbet yarım kalmasın...