Forumdaki konuşmalara katılmak mı istiyorsun? Buradan giriş yap, hesap yoksa bir kullanıcı adı al.
Vanilla 1.1.8 bir Lussumo ürünüdür. Detaylı bilgi: Döküman, Lussumo Topluluğu. Türkçe Çeviri : Engin Yazılan
Temmuz ayı bana uyar. her hangi bir gün olur :) gelicem..
Benim için Temmuz'dada Ağustos'ta bir problem olacağını sanmıyorum 18 Temmuz dışında Temmuz boşum sanırım.
Ben ikisine de gelemiyorum ya :( yani 11'inde haftaya ç.kaleye gidiyorum biletim hazır, 8 agustosta zaten senelik iznimdeyim olimposta. yani olur da bu kadar mı denk gelir bilemiyorum.. seneye diyim artık ne diyim. üzüldüm şimdi ikisi birden olmadı..
Ali dergi çıktığında buluşmanın altyazısını geçersen sevinirim. Böylelikle daha fazla kişi katılmış olur.
merve:
Ben ikisine de gelemiyorum ya :( yani 11'inde haftaya ç.kaleye gidiyorum biletim hazır, 8 agustosta zaten senelik iznimdeyim olimposta. yani olur da bu kadar mı denk gelir bilemiyorum.. seneye diyim artık ne diyim. üzüldüm şimdi ikisi birden olmadı..
vallaha sen geliceksin die gözüküyodu bende... kader diyelim merve ne diyeyim...
rover:
Ali dergi çıktığında buluşmanın altyazısını geçersen sevinirim. Böylelikle daha fazla kişi katılmış olur.
olcak olcak hepsi olcak...
bende gelmeyi kesinlikle istiyodum zaten yani herkesle tanısmak için. normal buluşmalara da geldim hep de çok eğlendim ama yani bi mucize olur da ç.kaleye gitmessem gelirim ancak.. neyse artık fotograf çekin de onlara bakarak avuniyim bari :b
Temmuz buluşmasına kesin geliyorum. Ağustos için de şimdilik bir engel gözükmüyor, büyük ihtimalle ona da gelebilirim sanıyorum.
Maalesef ben her iki buluşmaya da gelemiyorum. Hayır her ikisi de nasıl izin tarihime denk geldi, bu nasıl bir şanstır (ya da talihsizliktir) anlamadım :/
Temmuz buluşmasına katılmam imkansız gibi görünmekle beraber ağostos buluşmasına katılmayı planlamaktayım =).Gerçi 8 ağostos doğum günüm olduğundan aile üyeleri biraz sorun yaratabilir.Ama dergiyle doğum günü kutlamak da güzel göründü gözüme =).
Arkadaşlar buraya yazıyorsunuz biliyorum ama; kayıtlara geçilmesi için lütfen bana mail atınız.
melismine@boodergi.com
istirham ederim :)
ben kendime yazdım: Temmuz buluşmasında varım. Ağustos henüz belli değil....
bekliyorum....
11 temmuz bana uygundur, istanbuldayım.:)
17sine kadar bosum hatta, rockncoke a kadar.:)
ilk kez bulusmaya gelicem cok heycanlandım ahaha:)
Benim temmuz'da gelebilmem şu an için zor gibi gözüküyor hem şantiye stajım var hem de mezun olduğumuz lisenin temmuz'un sonunda gecesi var gecede sanırım sunuculuk yapacağım ve çalışmalar bunun da çalışmaları olacak. Ama tarih belli olsun ben gelmeye çalışırım.
Ağustos buluşması için de arıza çıkarma ihtimalim artıyor. Kişi sayısında aşırı bir oynama olmayacaksa Ağustos buluşmasını 15 Ağustos'a ertelemeyi teklif ediyorum. 8'de kalırsa birtakım gelmeme ihtimallerim var.
Selam Boo Dergi Ahalisi :)
Ağustos için birşey diyemiyorum , ailevi durumdan ötürü. Ama gelmek için şartlarımı zorlarım :)
ağustos buluşması 15 ağustos gibi de olabilir bana uygun onu tekrardan duyurururz...