Forumdaki konuşmalara katılmak mı istiyorsun? Buradan giriş yap, hesap yoksa bir kullanıcı adı al.
Vanilla 1.1.8 bir Lussumo ürünüdür. Detaylı bilgi: Döküman, Lussumo Topluluğu. Türkçe Çeviri : Engin Yazılan
1 - 14 / 14
Boo! Dergi Twitter sayfası
güzel olmuş... anasayfaya bunun için bi ikon koyarız daha bi dikkat çeker... ve önemli soru neden protected? olmaması daha iyi olur... follower sayısı arttıkça insanların dikkati de artar...
Arkadaşlar ayrıca isteyen ekleyebilir... :D @hidim ... :D
protected çünkü;
1)İnsanlar protected olduğunda 'ben arada denk gelince burdan bakarım' diyerek "follow" a basmaya üşenen kişiler muratlarına eremiyorlar bizzat izleyici olmak zorunda kalıyorlar bu da Boo! dergi izleyici istatistiğini doğru bir şekilde öğrenmemizi sağlıyor.
2) En büyük sorunlardan biri spam olayı.Saçma sapan Boo! Dergiyle uzaktan yakından alakası olmayan onlarca spam bir bakıyorsunuz istila etmiş twitter profilinizi.
3)psikolojik oyun yapmıyoruz profili gizleyerek dersek yalan olur ama zaten kişiler Dergi onları ekleyince gerçekten alaka duyuyorsa ekliyor.
şimdilik protected olmasının faydaları daha cok gibi ama ilerde değişebilir de.Yenilenmeden olmuyor Ali...:)
Saygılar.
Not: Tüzel olmayan kişileri tek tek kontrol ederek aldığımızı düşünürsek. İzleyici sayısı fena sayılmıyor.
hayır yav yapmasın insanlar boo-bu benzeşmesinden doğan esprileri :P
ilk başta ben de garipsedim gizlilik durumunu ama siteye üye olduğumun ilk dakikası 2-3 tane sahte hesap beni izlediğinden ötürü böylesi daha iyi olmuş diyorum.
benim hesap da şöyle: http://twitter.com/hakiki_slayerrrr
spam tarayan şeyler otomatik olarak eklemesin diye hakikislayerrrr'ı hakiki_slayerrrr yaptım sonra alttan çiziği silersiniz :F slayerrrr adı dolu olduğundan hakikisini aldım :P siteyle pek ilgilenmiyorum ama söylemiş olayım
öz slayer yapsaydın... :D
tamam tamam protected olsun ama 2 günde bir en az bir entry girilmesi taraftarıyım... bonus bile 2 günde bir reklam tweet'i atıyor... :D tweet konusunda sıkıntı carsa her zaman yardım edebilirim :D günde en az 10 defa tweet yaptığımdan :D alışığım...
bu arada alper... twitter hesabın bulunmuyor... o_O
herşey çok dakik Twitter kaldı :D
freelancepilot:
herşey çok dakik Twitter kaldı :D
sitem görüyorum burada :D ne sitem ne sitem ama :D peki peki... aaaaa
Sevindim buna ben, twitter da boo da güzel zaten :)
Ali Hıdımoğlu:
bu arada alper... twitter hesabın bulunmuyor... o_O
azizim alttan çiziği kaldırman gerektiğini yazmadım mı, illa rengini mi değiştireyim :F
haa :d tamam tamam bende diyorum zaten altçizgi yok :D ama sonradan alt çizgi ekleyince bulamadım :d die peki peki :D
twitter iyidir :) severm telefonuma yklenmior die telefonumla kavga etmiş insanım
telefona yüklemene gerke yok :D http://m.twitter.com adresinden de twitleyebiliyosun :D
1 - 14 / 14